12 Ocak 2013 Cumartesi

Kar günlüğü-Bolu Gölköy

hava soğudu,karlar yağdı Bolu bembeyaz oldu :) çevresi de göller dolu :P
Cumartesi günü için plan yaptık Abant'a gidip şamyellerle kayalım. Sabah oldu hava soğumuş canımmm güneş saklamış yine kendini yağmur iniyo gökten. Tüm planlar suya herkes de fire verdi ne yapalım ne yapalım hadi Gölköye gidelim. Bolunun güzel bir gölü vardır Gölköy ama etrafı göl kadar güzel değildir. Alkol tüketenlerin mekanı olmuş durumda bir göl. Güzelliği bu insanlar yüzünden gölgelenir bu gölün. Merkeze yakın ama aileni alıp da şurda bir piknik yapalım diyemezsin.Göl kenarları alkol tüketilen  araçlarla dolu, masaları aynı şekilde.
Biz de bir gidelim hava soğuk gelen olmamıştır dedik sıcak suyumuzu termosa koyduk kahvemizi kurabiyemizi sıcak çikolatamızı aldık gittik. Düşündüğümüz gibi çok fazla alkol tüketici yoktu :) Göl de güzeldi karlar altında. Biraz yürüdük, biraz kartoplarıyla oynadık, fotoğraf çektik yorulduk üşüdük doldurduk bardaklarımıza kahvelerimizi. Gittiğimize değdi, oynadık eğlendik üşüdük yağmur bastırınca döndük boluya :) 







Boluya gelince görülecek çok göl vardır ama Gölköy de güzeldir. Umarım bir gün yolunuz düşer ve umarım bir gün göl ailelerin de rahatlıkla gidebileceği bir göl olur :) Mutlu Haftasonları....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder